Magnussen: Irriteret over sammenstødet med Hülkenberg

Den tidligere Haas-kører er forundret over, at hans ordveksling med Nico Hülkenberg står tilbage så skarpt i hukommelsen hos mange.

Kevin Magnussen. Ungarns Grand Prix 2017. . Copyright Haas F1

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 15/1 2021 klokken 17:01

Kevin Magnussen kørte Nico Hülkenberg af banen i ungarns Grand Prix tilbage i 2017. Tyskeren afbrød derefter Magnussen i midten af et tv-interview med Luna Christofi, hvor han sagde, at Kevin var den mest usportslige kører i feltet.

Derefter svarede Magnussen meget kækt tilbage.

Den famøse episode har sat sit præg på Magnussens karriere efterfølgende, og danskeren forstår ikke, hvorfor at han huskes for det.

“Episoden med Hülkenberg har siddet fast hos mig, og det er noget, som er blevet lidt irriterende at tale om,” siger danskeren til motorsport.com

“Der er andre ting, jeg vil huske. Men den ene episode skabte meget opmærksomhed, men det er ikke noget jeg vil huske fra min F1-karriere.”

“Majoriteten har en tendens til kun at fokusere på det og holde fast ved det, som episoden med Nico og jeg. Det er ikke noget jeg nogensinde tænker på, men det sidder fast ved mig.”

“Det er nu fire år siden, og jeg bliver stadig spurgt ind til det. Hvordan kan folk stadig huske det? Det er svært for mig at forstå.”

“Jeg husker mere de sportslige begivenheder og det der skete på banen.”

Magnussen mener, at det største øjeblik fra hans tid i Formel 1, var hans podieplacering i hans første løb i Australien.

“Det var en en drøm, der gik i opfyldelse. Jeg vil aldrig glemme det første løb.”

“Jeg kom på podiet. Jeg var bare bange for at vågne op. Jeg var bange for, at det bare var en drøm.”

“Det var helt surrealistisk endelig at opleve, hvad jeg har drømt om siden min barndom,” lød det fra 28-årige racerkører.

OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er stor Formel 1 fan og har fulgt sporten tæt siden 2005.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bottas afviser at bruge Rosbergs mind games Monaco, Montreal og Baku på vippen »