Lance Stroll bliver makker med Sergio Perez

Racing Point Force India har officielt meldt ud, at Lance Stroll kommer til at køre for teamet sammen med Sergio Perez i sæson 2019.

Brasiliens Grand Prix 2018 . Copyright Racing Point Force India

Af: René Ogrocki (ro@bmf1.dk) d. 30/11 2018 klokken 18:11

Otmar Szafnauer, Teamchef og CEO hos Racing Point Force India: “Det er med stor glæde, at jeg endelig kan bekræfte at Lance kommer til at køre sammen med Perez til næste år. Det giver os et stærkt team, med både ungdom, talent og erfaring. Lance er kun 20 år, men han har kørt to år i F1, og fået en del erfaring, hvor han endog har været på podiet. Vi mener Lance har et stort potentiale, og tror på, at vi kan skabe det rette miljø for ham, hvor han kan udvikle sig.

”Vores team har haft stor succes med at pleje og udvikle unge talentfulde kørere, og vi er spændt på denne nye rejse sammen med Lance. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Esteban Ocon, for hans deltagelse i teamet over de sidste to sæsoner, og vil ønske ham held og lykke fremover,” slutter Otmar.

Stroll interview med BMF1 på MonzaStroll interview med BMF1
Copyright BMF1


Lance Stroll siger, ”Det her er kun starten på en fantastisk spændende rejse i min Formel-1 karriere. Jeg ser frem til at arbejde sammen med et succesfuldt team, med en god kultur og arbejdsmiljø. Det er en ny mulighed for mig, og jeg er taknemlig for denne chance hos Racing Point Force India.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Stewart til BMF1: ”21 løb er ikke noget særligt!” Carlos Sainz forventer ikke at få status som først »