Julegaveidéer til motorsportsfolket

Julen står for døren, men hvad i alverden skal man give til sin motorsportsgale mand, kone eller børn? Det kan I få nogle bud på lige her.

Interlagos Halskæde . Copyright Kim Kristensen

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 7/12 2016 klokken 18:12

Det er december og julen står for døren, hvilket også betyder at det er ved at være tid til, at man skal have købt julegaver. Det betyder også, at der hele tiden kommer en masse tilbudskataloger ind af døren, hvor man kan få en masse gode forslag til, hvad man eventuelt kunne give i julegave. De kataloger mangler bare noget, fordi det er langt fra dem alle, som har ting man kan give til den motorsportsgale familie. Det er vi naturligvis kede af her på BMF1, så derfor har vi været ude at finde nogle alternative idéer til, hvad man kunne give den motorsports glade familie i julegave.

Smykker
Dæk charm/vedhæng
Copyright Alyssa Smith Jewellery


Normalt ses smykker som noget feminint, men det behøver det ikke være. Den engelske smykkedesigner Alyssa Smith har nemlig slået sig sammen med Susie Perry som er vært for BBCs MotoGP dækning, hvilket har resulteret i nogle flotte smykker i ægte sølv.

Silverstone halskæde
Copyright Alyssa Smith Jewellery


Smykkerne varierer fra halskæder til vedhæng, armbånd og manchetknapper, så der er med andre ord lidt for en hver smag. Motiverne er blandt andet biler, dæk, stempler, racerbaner, samt hundetegn med kørernes navne på. Derfor henvender smykkerne sig også til både mænd og kvinder, så er man til smykker og vil man gerne se godt ud, så er Alyssas hjemmeside helt klart et kig hver.

http://www.alyssasmith.co.uk/

Stempel charm/vedhæng
Copyright Alyssa Smith Jewellery


Det skal dog lige siges, at Alyssa og hendes ansatte har meget travlt, så man skal skynde sig lidt, hvis man vil have julegaven i hus, ellers bliver man nødt til at vente til januar. Det kan dog også godt betale sig, fordi der kommer hele tiden nye smykker til.

Her kan I se lidt flere billeder af smykkerne.

Motorcykel manchetknapper
Copyright Alyssa Smith Jewellery


Motorcykel pendant
Copyright Alyssa Smith Jewellery


Silverstone armbånd
Copyright Alyssa Smith Jewellery



Prøv en Formel 1-simulator
Går du med en indre Sebastian Vettel i kroppen, så prøv dit talent af i en simulator.
Copyright Ferrari Media


Er man ikke så meget til smykker, men går med en drøm om, at prøve at køre en Formel 1-racer til en billig pris, så er der håb forude. På hjemmesiden oplevelsesgaver.dk, kan man købe et gavekort, så man kan få lov til at prøve en vaske ægte Formel 1-simulator.

Simulatorturen koster 299 kroner for et kvarter, også kan man købe noget ekstra til, hvor det maksimale er en tur på en time. Turen som tager en time koster 999 kr.

Den slags simulatorer er naturligvis ikke nogen der findes over alt i landet, så man skal være indstillet på at tage til Aarhus eller Roskilde, hvis man vælger denne gave.

Link til hjemmeside:

https://www.oplevelsesgaver.dk/formel-1-simulator-test-dine-evner-som-racerkorer.html


Team merchandise
Er man mere til at købe tøj og andre ting og sager, som viser at man støtter et bestemt hold, så har de fleste teams en online butik til dette formål. Her kan man få alt det hjertet kan begære og i disse juletider kan man oven i købet være heldig, at der er fri fragt på tingene.

Hos Red Bull kan man oven i købet få hjælp til at finde en gave, fordi de har en såkaldt gift finder, hvor man svarer på nogle spørgsmål og så finder hjemmesiden de gaver som passer til ens behov. Hos andre teams kan man være heldig at få tingene meget billigt, fordi hos McLaren kan man være heldig at få op til 80% rabat på nogle af tingene.

Red Bull hjælper med at finde gaver.
Copyright Red Bull Media


Det er som nævnt ikke alle teams som har en butik og som sælger ting på nettet, men nedenfor har vi samlet et par links fra de teams som gør.

https://www.redbullshop.com/en/giftfinder/

http://store.ferrari.com/dk_en/scuderia-collection.html

http://www.mclarenstore.com/stores/mclaren/en

https://shop.mercedesamgf1.com/

https://shop.haasf1team.com/


Spil
F12016 cover
Copyright Kim Kristensen


Er man mere gamer typen, så har vi her på BMF1 anmeldt to spil i løbet af dette efterår. Det første spil er det officielle Formel 1-spil fra Codemasters, som helt klart er et spil, som vil gøre de fleste Formel 1-fans med en han til computer og consol spil glade. Dette spil koster omkring 500 kroner og det kan fås de fleste steder, hvor man kan købe spil og den slags ting.

Motorsports Manager.
Copyright Sega


Det andet spil vi har anmeldt er Motorsports Manager der som navnet antyder er et manager spil. Dette spil er en rigtig god gave til personen som lever og ånder for motorsport og som gerne vil sidde og nørde i flere timer, ind til man rammer den rigtige sæson, den rigtige kørere eller den rigtige strategi, så man kan kæmpe med om sejrene.

Dette spil kan hentes på steam, hvor det koster omkring 262 kroner.

Her kan I læse vores anmeldelser af de to spil.

Motorsports Manager.
http://bmf1.dk/nyheder/default.php?id=11842

F12016.
http://bmf1.dk/nyheder/default.php?id=11495

Det var så slut på denne lille artikel med idéer til, hvad der måske kunne komme til at ligge under juletræet. Vi håber den har været brugbar på den ene eller den anden måde og så vil vi da gerne ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« FIA offentliggør foreløbig 2017-deltagerliste Smedleys fremtidige rolle usikker »