Intet motorrelateret i Verstappens kontrakt

Red Bulls teamchef, Christian Horner, udtaler, at Hondas ‘exit’ ikke har haft nogen betydning på Verstappens kontrakt.

Ruslands Grand Prix 2020 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 8/10 2020 klokken 13:10

Max Verstappen forlængede med Red Bull inden sæsonen overhovedet var startet. Kontrakten udløber først i 2023.

Da hollænderen forlængede med det østrigsk-ejede hold forventede han nok, at Honda ville være deres motorleverandør i mange år endnu.

Men det har vist sig ikke at være tilfældet, da Honda går efter at være karbonnetruale i 2050, og derfor forlader japanerne motorsportens kongeklasse efter 2021-sæsonen.

Nu forlyder det fra den mangeårige teamchef, at der ikke er noget motorrelateret i Verstappens kontrakt, og briten siger endda, at hans hollandske stjernefrø er ‘optimistisk’ for fremtiden.

“Folk bliver ved med at spørge om Hondas afgang ville betyde en ændring i vores kørersammensætning eller resultere i at Max forlader holdet.” Jeg kan fortælle jer, at selvom kontrakterne er private, så er der ingen klausuler relateret til Honda i forhold til vores kørers kontrakt, så det ændrer ikke på noget," ifølge Formula1.com

“Jeg havde en god samtale med Max før annonceringen og han er stadig ligeså motiveret, optimistisk og han stoler stadig på holdet.”

Christian Horner er nu på udkig efter en ny løsning på motorfronten, hvor vi tidligere på BMF1 har skrevet om, at Red Bull kunne købe Hondas motorprogram.

“Nu er situationen klar og vi har tid til at finde en konkurrencedygtig motor for 2022 og efterfølgende. Vi er taknemlige for Hondas arbejde.”

“Tiden vi har nu vil give os tid til at evaluere alle muligheder. Vi har vundet løb i hybridæren med to forskellige motorfabrikanter, så vores fokus er på chassiset i forhold til at se, hvordan det leverer, og ligemeget, hvilken motor vi kommer til bruge, så vil vi også levere med en ny motor,” lød det fra Red Bulls teamboss.

OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er forholdsvis ny på BMF1, og han har set Formel 1 siden 2005, så det er det meste af hans liv.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alfa Romeos nye kører Nye anvisninger for prøvestarter »