HAAS slår for stort brød op

Kevin Magnussen siger, at HAAS F1-team stræber efter mere end de evner, i deres kamp for at blive "Best-of-the-rest", i kampen med Renault på trods af at HAAS har været hurtigere i de fleste løb.

USAs Grand Prix 2018 . Copyright Haas F1

Af: René Ogrocki (ro@bmf1.dk) d. 7/11 2018 klokken 15:11

HAAS er 30 point efter Renault i konstruktørmesterskabet med to løb tilbage, men det er blandt kørernes placeringer, at slaget skal slås.

Nico Hulkenberg, Sergio Perez, Carlos Sainz Jr., Esteban Ocon og Fernando Alonso er stadig med i jagten for at vinde, hvad kørere og fans kalder Formel 1's 'B-Mesterskab'.

”Kampen om "Best-of-the-rest” er stadig intens, selv om afstanden til Renault er øget. Vi er stadig meget opsat på at prøve at indhente Renault, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at maksimere vores chancer over for dem. Vi har lidt luft ned til de næste i mesterskabet, så vi ønsker at score så mange point som muligt. " sagde Magnussen.

USAs Grand Prix 2018. Kevin Magnussen med Giuliano SalviUSAs Grand Prix 2018. Kevin Magnussen med Giuliano Salvi
Copyright Haas F1


"Vi burde ikke kæmpe med Renault i Formel 1, fordi de har mange flere ressourcer, en stor fabrik og mange flere ansatte, men vi udnytter vores ressourcer bedre end Renault og det skal vi være stolte af.”

"Henover sæsonen har vi været hurtigere end dem i år, så det er selvfølgelig skuffende at være bag dem i mesterskabet på dette tidspunkt. Vi har taget et skridt op i år, og vi har bevist, at vi kan bygge en bil, der er i stand til at være ”Best-of-the-rest". Vi skal bare minimere fejlene, score point og få de resultater, vi fortjener."

I den korte tid HAAS har været i F1, har de aldrig scoret point i det brasilianske Grand Prix. Grosjean kommer tættest på da han i sidste sæson sluttede som nr. 15.

Det årlige interview mellem BMF1 og Kevin Magnussen, Monza 2018Det årlige interview mellem BMF1 og Kevin Magnussen, Monza 2018
Copyright BMF1


I denne sæson har HAAS et bedre chassis kombineret med en god motorleverandør i Ferrari, så kan Interlagos vise sig at være løbet hvor HAAS kan score deres første point i Brasilien.

"Interlagos er en fed bane," sagde Magnussen, der sluttede som nr. 9 i Brasilien da han kørte for McLaren i 2014.

"Interlagos er en af de gamle klassiske baner og jeg glæder mig til at vi snart skal køre der igen. Det er en bane du kan overhale på, men det er ikke nemt. Kvalifikationen skal sidde lige i skabet, men Jeg tror vi har en god mulighed for at score point,” slutter Kevin Magnussen.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Det unge guld i F1: Vejen til motorsportens kongek Hanoi er klar til Formel 1 »