Haas regner med point

Haas har stadig store problemer med at få deres racer til at fungere optimalt. Teamet har tabt terræn til de andre i midterfeltet, men nu tror teamet på at de kan få point med hjem.

Kevin Magnussen Frankrigs GP . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 8/9 2019 klokken 10:09

"Det var super uheldigt i min kvalifikation, Verstappen kom i vejen på min hurtigste omgang. Jeg kommer ind i sving 4 og Verstappen kører meget langsomt så jeg taber 2/10 alene i det sving. Vores topfart i løbssetup er faktisk ok, så vi burde have gode muligheder i løbet," siger Roman Grosjean.

"Jeg manglede 1/10 for at komme videre til Q3. Jeg kom ud bagved Albon, så jeg prøvede at hænge på ham for at få lidt læ, så jeg kunne få en bedre tid, men han var for hurtig, og trak væk fra mig. Hvis jeg fik det hele til at fungere, så kunne jeg godt have fundet 1/10, men det lykkedes ikke. Jeg prøver ikke at have for høje forventninger til løbet, jeg prøver bare at gøre mit bedste, og så må vi se hvad det rækker til," siger Kevin Magnussen.

"Vi vidste på forhånd at vi ikke er så stærke her. Vores topfart er ikke helt der hvor den skal være, men det er ikke umuligt. Vi starter nr. 12 og 14, hvilket ikke er fantastisk, men vi må se hvordan starten går, og se om vi kan avancere nogle pladser og holde dem hjem til mål. Vi har fokuseret mere på et løbssetup end et kvalifikationssetup, så vi sikre at vi i det mindste har en mulighed for at få point med hjem. Der er en chance for at vi kan få begge biler i pointene, eller i det mindste en kan komme i pointene.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ingen straf til Hülkenberg Weekenden i billeder - første del »