Fy! Det mås man ikke Kevin

Kevin Magnussen er blevet straffet for at lave ballade med sin holdkammerart på sidste omgang.

Kevin i profil . Copyright Renault Sport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 15/5 2016 klokken 19:05

Det var ikke kun hos Mercedes, at de to kørere valgte at lave ballade i dag, det samme skete åbenbart også for de to Renault-racere på sidste omgang. Jolyon Palmer sluttede for en gang skyld foran Kevin Magnussen, men det skulle den unge dansker åbenbart have forsøgt at lave om på, på løbets sidste omgang. Det lykkedes dog ikke for Kmag som er blevet straffet for at have presset Palmer af banen.

Kevin Magnussen,
Copyright Renault F1

Danskeren er blevet tildelt en ti sekunders straf og ud over det har han mistet to point på hans super-license.

"Bil nummer 20 (Kevin) var på et nyt sæt soft dæk, hvilket burde gøre den havde bedre greb, fordi bil nummer 30 (Palmer) var på et ældre sæt dæk. På trods af det har løbets stewards besluttet at bil nummer 20 ikke ville kunne klare sving 13 uden at ramme bil 30, som så blev presset af banen. Derfor har bil 20 fået en tidsstraf da det var på løbets sidste omgang," lyder den officielle meddelelse.

Jolyon Palmer,

Straffen betyder at Kevin rykker fra 14 pladsen og ned til 15 pladsen, så set ud fra det så var skaden ikke så stor. Undertegnet har ikke set billeder af episoden, så det er svært at kommenterer på om det er en fair dom eller ej.