Foredrag i Danmark med Magnussen og Steiner

Syntes du også at det kunne være fedt at høre røverhistorier fra Kevin Magnussen, og Haas-teamets storsmilende teamchef Günther Steiner? Så skal du ikke vente meget længere, for nu bliver foredraget til virkelighed.

Billeder fra Japans Grand Prix 2017 . Copyright Haas F1

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 28/1 2019 klokken 19:01

De fleste danske F1-interesserede kender til Kevin Magnussen og Haas-teamets resultater på alverdens racerbaner, men de færreste ved, at selve køretiden på banen kun er en meget lille del af det at køre Formel 1.

Når F1-racerne bliver parkeret i garagen, køredragten bliver trukket af, og cheferne forlader pit-væggen, så starter der en ny og hemmelighedsfyldt verden, som kun de færreste har indsigt i.

Kevin Magnussen fokuseret i kvalifikationen på Suzuka 2017Kevin Magnussen fokuseret i kvalifikationen på Suzuka 2017
Copyright Haas F1


Det vil to af Haas-teamets helt store profiler nu lave om på.

Den danske F1-stjerne Kevin Magnussen, og hans altid smilende Teamchef Günther Steiner har slået sig sammen, og inviterer nu offentligheden ind til en aften, i stærkt selskab med de to populære herrer.

Günther Steiner satte første gang sine ben i F1-verdenen tilbage i 2001 hos det daværende Jaguar-team, og Kevin Magnussen startede sin karriere som F1-kører hos Mclaren-teamet tilbage i 2014. Så tilsammen har de to herrer stor indsigt i motorsportens kongeklasse.

Derfor er der lagt op til en spændende aften i selskab med de to stjerner, som vil fortælle en masse fantastiske anekdoter fra Formel 1-verdenen, og livet udenfor banen.

USAs Grand Prix 2017. Haas hill på COTA. Kevin Magnussen, Romain Grosejan og Gene Haas møder de mange fansUSAs Grand Prix 2017. Haas hill på COTA. Kevin Magnussen, Romain Grosejan og Gene Haas møder de mange fans
Copyright Haas F1


Arrangementet kommer til at foregå 6 marts 2019 i Cirkusbygningen i København, og der er mulighed for at købe tre forskellige billettyper:
- Showbillet (495 kr. + gebyr).
- VIP inkl. 3-retters middag og ad libitum øl, vin og vand i 3 timer (2250 kr. + gebyr).
- SuperVIP, samme som VIP, men du får også et Meet & Greet og taget et billede med Kevin Magnussen (3500 kr. + gebyr)

Sådan forløber aftenen:
17.30 Dørene åbner (de lukker 18.30)

18.45 starter Wallmans populære show.

19.30 Günther Steiner tager publikum med ind bag den forretningsmæssige side af holdet, hvordan det er at sætte et F1-hold sammen, og om hvordan dagligdagen generelt fungerer i F1.

20.30 vil Kevin Magnussen fortælle sin livshistorie, om karrieren, samt forventningerne til 2019.

21.30 vil der være en 45 min lang Q&A med de to populære herrer.

Billetter kan købes på Ticketmaster.dk

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Så meget tjener kørerne i 2019 Russer skal teste for Mercedes »