F1 fortsætter i Baku indtil 2023

F1 organisationen har annonceret at der er indgået aftale med Baku om at afholde F1 i byens gader indtil 2023.

Aserbajdsjans Grand Prix 2018 . Copyright Haas F1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 5/2 2019 klokken 10:02

Aftalen blev underskrevet af byens sportsminister Azad Rahimov og chefen for F1 Chase Carey. Fornyelsen er den første i 2019 som er blevet underskrevet, Baku har været med siden 2016. Løbet i Baku er kendetegnet med masser af drama og gode overhalinger, derfor er byen også blevet kåret som det bedste løb af ”F1 Fan Voice Community” i 2017 og 2018.

Chase Carey siger, ”Vi er meget glade for at vi har fornyet kontrakten med løbet i Baku, det glæder mig at se dette løb på kort tid er blevet til et af de mest populære løb med masser af spænding og tæt løb. Baku er en fantastisk by, og alle burde reservere dagen d. 28. april 2019, og se dette løb.”

Azad Rahimov siger, ”Dette er en stor dag for os, de sidste år er en drøm kommet til virkelighed og på kort tid har vores by lagt asfalt til nogle spektakulære løb i F1, og det håber vi at vi kan fortsætte med de næste mange år. Vi har ikke på noget tidspunkt været i tvivl om at vi skulle forlænge aftalen med F1, og glæder os til at byde fans fra hele verden velkommen i minimum de næste 5 år.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lauda er stadig svækket Brendon Hartley til Ferrari »