Eksklusivt interview med Kevin Magnussen 3/3

BMF1 fik lov til at møde en åben og meget ærlig Kevin Magnussen fredagen inden kvalifikationen om lørdagen i Monaco til en snak om hvordan det er at være i F1 og takle de udfordringer det er at være F1 kører. Her kan du læse sidste del af interviewet.

Practice for the 2019 Azerbaijan Grand Prix . Copyright Haas F1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 6/6 2019 klokken 11:06

Hvordan er dit forhold til de andre kørere i F1, generelt?
Det er lidt forskelligt. Nogle har jeg det godt med andre og nogle snakker jeg ikke med. Jeg har altid haft det lidt ambivalent med at være gode venner med nogen som jeg skal kæmpe med på banen, hvor der til tider godt kan blive kørt lidt hårdt. De fleste er nogle søde fyre, men når der er så meget på spil som der er i F1, så har jeg det svært med at være fjender på banen, og bagefter så skulle være bedste venner efter løbet. Det er bevidst at jeg holder en professionel distance til de andre kørere i feltet. Jeg har ikke nogen som jeg er bedste venner med.

Hvad synes du bagsiden er ved at være kendt?
Nogle gange kan det da godt være lidt belastende ikke at kunne være mig selv. Jeg er jo i bund og grund et helt normalt menneske som alle andre. Der er mennesker der tror at jeg ikke er som alle andre fordi nu kører jeg F1. Nogle får en eller anden forudindtaget opfattelse omkring hvordan jeg er som person. Jeg føler at jeg er stadig er den jeg person jeg altid har været. Jeg har ikke stjernenykker, og jeg føler ikke at jeg har ændret mig i min personlighed eller mit liv. Selvfølgelig ændrer vi os igennem livet, men jeg føler at jeg er den samme som jeg altid har været. Jeg kan godt savne at jeg bare kan møde folk med en ”ren” tavle.

Har du nogle mærkesager du støtter?
Ikke endnu. Det er noget jeg rigtig gerne vil. I øjeblikket har jeg 100% fokus på mig og mit liv og har ikke overskud til at kaste mig ud i mærkesager nu, men det er bestemt noget jeg kommer til når jeg stopper med F1. Noget som jeg synes er vigtigt er klimaændringer. Der kunne jeg godt tænke mig at være med til at gøre en forskel, der er også for lidt opmærksomhed omkring dyrevelfærd i forhold til hvordan landbruget behandler vores dyr.

Kevin efter kvalifikation i BarcelonaEn glad Kevin Magnussen
Copyright BMF1


Hvornår er du mest lykkelig?
Det er jeg når jeg er sammen med de mennesker jeg holder mest af, og jeg kan se de er glade, så er jeg lykkelig.

Hvordan er mulighederne for at blive den bedste af midterfeltet?
Det er tæt lige nu, men vi har bilen til det. Vi har power og downforce som der skal til, så det burde være muligt at holde placeringen og blive placeret som nr. 7 som kører og som nr. 4 som team. Mit mål er klart at blive ”Best-of-the-rest” når sæsonen slutter.

Niki Lauda – hvad er din mening om ham? Hvilket aftryk har han haft på dig?
Han har da helt klart gjort indtryk på mig, og mange andre motorsports interesserede. Han var en super oprigtig person som ikke holdt sine meninger tilbage. Han var altid direkte i sine holdninger og meninger, og sagde hvad han mente om tingene. Det respekterer jeg ham for, og hans bedrifter er imponerende. han kom fra næsten ingenting, han har knoklet og været dygtig og blev også verdensmester.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ricciardo: Tålmodighed er en dyd Silverstone kan miste sit Formel 1 løb »