Eksklusiv indsigt i kørerne og F1: Ny serie om F1

Formel 1 har i dag præsenteret overfor de mange fans, at de lancerer en ny dokumentarserie online, som snart vil være tilgængelig for de mange Formel 1-fans verden over.

Abu Dhabis Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 20/2 2019 klokken 19:02

Formel 1 har altid været motorsportens kongeklasse, og det er en verden fuld af penge, magt, hemmeligheder og massevis af superstjerner.

Til trods for, at F1 er verdens mest sete sportsbegivenhed (ud over enkeltstående begivenheder som OL, Super Bowl osv.), så er det en meget lukket verden, som offentligheden sjældent får adgang til.

Men det skal være slut nu.

Haas 2018 teamfoto. Kevin Magnussen og Romain Grosjean tager en selfie med Grosjeans telefonHaas 2018 teamfoto. Kevin Magnussen og Romain Grosjean tager en selfie med Grosjeans telefon
Copyright Haas F1


For F1 har i dag meddelt, at de giver fansene mulighed for at få eksklusiv indsigt i F1 verdenen, og komme helt tæt på kørernes dagligdag, på og udenfor banen.

Serien er en dokumentar i 10 dele, som har fulgt F1 i hele 2018-sæsonen, og giver en helt ny og unik adgang til kørerne, team-cheferne og ejerne.

Serien vil både have fokus på al den action der er sket på banerne, men også udenfor banerne.
Serien giver en unik indsigt i de folk og teams som er en del af sporten, og hvordan det er at leve, arbejde - og ikke mindst køre - i motorsportens kongeklasse.

Serien hedder: Formula 1: Drive to Survive, og er produceret af James Gay Rees (som stod bag dokumentaren Senna)

Serien kan ses på Netflix fra den 8 marts 2019.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kvyat dagens hurtigste 4. testdag, Leclerc igen hurtigst »