Derfor mistede Bottas 1. pladsen

Efter løbet fik top 3 mulighed for at fortælle lidt om deres oplevelse af løbet, og specielt Bottas var lidt ærgerlig over starten, på trods af pole position og en overlegen kvalifikation over Lewis Hamilton.

Pressemøde Barcelona . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 14/5 2019 klokken 00:05

Lewis Hamilton:
Hamilton skulle starte som nr. 2 i dagens løb, så han var på den side af banen hvor der ligger mere skidt og snavs, hvilket kan gøre det svært at få vejgreb i accelerationen. "Jeg havde set på F2 og F3 starterne, og det så ud til at det ikke betød så meget at være på den "beskidte" side. Jeg fik en god start, og det var ret tæt ned mod sving 1. Det var en fantastisk dag for holdet, og alle har arbejdet hårdt på at få vores opdateringer til at virke, så jeg er meget glad."

Lewis Hamilton efter sejren i BarcelonaLewis Hamilton efter sejren i Barcelona
Copyright BMF1


Valtteri Bottas:
"Jeg fik en dårlig start. Jeg følte at der var en vibration i koblingen, det var som om den skiftevis tog fat og slap hele tiden. Da de røde lys slukkede, så var det som om at motoren ikke fik ordentligt fat. Meget ærgerligt at al det hårde arbejde i kvalifikationen gik tabt i selve starten i løbet. Det må selvfølgelig ikke ske, så det skal vi har set på og sikre at det ikke sker igen. Det kunne være gået meget værre, men som team har alle gjort en stor indsats for at få det hele til at fungere. Tillykke til Lewis med sejren, han fik en god start og havde en god fart igennem hele løbet, så et godt resultat for hele holdet."

Valtteri Bottas efter 2. pladsen i BarcelonaValtteri Bottas efter 2. pladsen i Barcelona
Copyright BMF1


Max Verstappen:
"Jeg vidste at vi havde en chance mod Ferrari. I kvalifikationen var vi meget tæt på, så det lovede umiddelbart godt for løbet. Mit løb blev nok afgjort i sving 1, jeg fik en god start, og jeg overhalede Vettel i sving 3, og derfra kunne jeg køre mit eget løb. Jeg prøvede selvfølgelig om jeg kunne følge Mercedeserne, men de var desværre lidt for hurtige i dag. Vi har også forbedret vores bil, men ikke nok sammenlignet med Mercedes, men afstanden til Ferrari føler jeg at vi har lukket, så det lover godt for de næste løb. Jeg er meget glad for at være tilbage på podiet, og indtage 3. pladsen i mesterskabet, så ja, jeg er ret tilfreds."

Max Verstappen efter 3. pladsen i BarcelonaMax Verstappen efter 3. pladsen i Barcelona
Copyright BMF1

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spaniens GP: Weekenden i billeder Officielt: Zandvoort-banen tilbage i 2020 »