• Forside

Eksklusivt tilbud til BMF1´s læsere

Bil Magasinet Formel 1 og Nordisk Film er stolte over at kunne tilbyde læsere af BMF1 et eksklusivt tilbud til det spanske Formel 1 Grand Prix i biografen. For første gang i Danmark bliver det muligt at se Formel 1 i ægte high-definition. Du får 25 kroners rabat på billetprisen.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 21/4 2008 klokken 14:04

Er du også træt af at se Formel 1 derhjemme foran den lille skærm uden at have nogen at diskutere begivenhederne med?

Nordisk Film præsenterer nu udvalgte Formel 1 løb i biografen i ægte high-definition med en opløsning, som vi ikke tidligere har set. Det første løb bliver det Spanske Formel 1 Grand Prix, der afvikles den 27. april.

For at fejre dette har Nordisk Film lovet læserne af BMF1, at de kan opnå 25 kroners rabat på billetprisen, hvis de, når billetterne hentes ved skranken, nævner kodeordet Oktan i biografen.

I biografen sidder du godt, sammen med ligesindede. Lyden blæses imod dig i Dolby Digital 5.1 Surround Sound og billedet på det store lærred vises i high-definition.

Løbet i Spanien vises i biograferne Palads i København, BioCity Odense og BioCity Århus. I Palads vises løbene i den store sal. Kommentatorerne er engelske og signalet starter klokken 13.45, på nær ved Grand Prixet i Shanghai, der allerede begynder klokken 8.45.

Billede og lyd leveres af de samme folk, som stod bag det hedengangne supersignal, så der er professionelle folk bag afviklingen. Som et lille ekstra krydderi har signalet Bernie Ecclestones velsignelse.

”Jeg er stolt over at se Formel 1 tage endnu et skridt fremad,” siger han.

”Takket være SuperVision Media Ltd vil Formel 1-tilhængere kunne opleve en helt ny måde at nyde spændingen og begejstringen i Formel 1. For første gang vil tilhængere over hele verden kunne opleve den rigtige lyd og visuelle oplevelse som dem, der er heldige nok til at opleve løbene live.”

”Ved at udnytte det nyeste indenfor digital teknologi vil man kunne nyde al action i high-definition med surround sound i en biografssals bløde omgivelser. Tilhængere af Formel 1 vil nyde den forbedrede oplevelse og jeg tror på, at denne innovation vil hjælpe os med at nå et helt nyt marked,” slutter Ecclestone.

Kvaliteten er i top, så man kan læse selv de små reklamenavne på bilerne, og har man haft fornøjelsen af at overvære High-Definitionstransmissionerne fra de amerikanske løbsserier IndyCar og Nascar, så bliver man ikke skuffet.

Nordisk Film viser seks løb i år. Hensigten er at vise alle løb i 2009.

Vi starter d. 26. april, hvor vi viser Grand Prix fra Circuit de Catalunya, Spanien. Banen er top-moderne, har været med siden 1991 og ligger lige udenfor Barcelona. Her er det vigtig med en god 'pole position', da banen er svær at overhale på.
Næste Formel 1-søndag er d. 11. maj, hvor løbet køres i Tyrkiet. Stemningen og opbakningen på Otodromen i Istanbul er helt fantastisk, og alle 58 omgange bliver helt sikkert nervepirrende spændende.
Så skal vi vente til d. 7. september før næste løb køres. Denne gang lægger den klassiske bane Spa-Francorchamps i Belgien hus til det gigantiske omrejsende Formel 1-show! Banen ligger midt i Ardenner-bjergene og er mange køreres favoritbane.
) D. 14. september køres der løb i Italien på den superhurtige Monza-bane. Listen med legendariske sejre og fatale uheld er alenlang. Banen er et mekka for Formel 1 fans og er den sidste rigtige højhastighedsbane i Formel 1. Med en tophastighed på op mod 350 km. i timen skal man holde koncentrationen fra ende til anden.
Singapore lægger hus til Grand Prix d. 28. september - eller nærmere betegnet Singapores gader gør. Løbet i Singapore bliver Formel 1-historiens første løb, der afvikles om aftenen under kunstig belysning med tophastigheder omkring 320 km. i timen.
D. 19. oktober viser vi Grand Prixet fra Shanghai International Circuit. Banen er en af de allernyeste og premieren fandt sted i 2004 - derfor - ikke overraskende - har det været den dyreste bane at bygge til dato.


BMF1 vil være til stede ved løbet i Spanien. Ses vi?

RELATEREDE NYHEDER