• Forside

Massa: F2008 er helt perfekt

Trods tekniske problemer under gårsdagens træning i Bahrain har Ferraris Felipe Massa fuld tillid til sin F2008 og selv om han endnu ikke personligt har vist de store resultater på banen, finder han bilen perfekt.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 11/2 2008 klokken 14:02

Under træningen i går fik Felipe Massa motorproblemer med sin Ferrari, kort efter at han også havde haft hydrauliske udfordringer.

Selv om han ikke nåede igennem sit testprogram, har han dog alligevel fuld tillid til sin nye, røde bil.

”Det var en positiv dag, selv om jeg ikke gennemførte løbssimulationen på grund af et motorproblem,” udtaler Massa til den italienske sportsavis ’La Gazetta dello Sport’. ”Motoren er nu taget af chassiset for at finde fejlen.”

Felipe Massa i sin Ferrari F2008.

”Vi føler ikke at det er en alvorlig fejl og at det ikke vil være muligt at løse den inden det Australske Grand Prix. Men det er trods alt bedre, at problemet opstår nu end under det første løb, som det skete for mig i 2007.”

”Jeg kan lide bilen. Den er stadig ikke helt perfekt til det første GP, men ydelse og pålidelighed er formidabel.”

”Omgangstiderne er gode, både i sammenligning med sidste år og med Toyotas. Sammenligningerne med resten vil vi snart få at se. Allerede nu er vi mere end tilfredse, især fordi vi ved, at vi vil forbedre os yderligere,” slutter Massa.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER