McLaren klar til at udfordre Ferrari

McLaren havde en stærk vintertest, men fik problemer med deres nye bil, da sæsonstarten nærmede sig. Problemer som de ser ud til at have løst nu, hvilket betyder at de nu skal regnes med ind i topstriden i Formel 1

Australiens Grand Prix 2022 . Copyright McLaren

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/4 2022 klokken 09:04

Ferrari og Red Bull har tydeligt designet de bedste biler til det nye reglement, mens Mercedes har massive udfordringer med deres bil.

Mens Mercedes har formået at hive gode point ind, hr det været mere udfordrende for McLaren, der kom godt fra start i vintertesten, men som blev udfordret med overophedning af bremser, da de km under varmere himmelstrøg i Bahrain.

De problemer betød at de blev sat væsentligt tilbage i de to første løb, men allerede i Australien, var tingene markant bedre for det britiske hold.

Når Formel 1 feltet i weekenden indtager Imola i Italien, vil McLaren angiveligt have den rigtige opdatering med til deres bremser, samt lidt mere, hvilket betyder at de nu melder sig ind i topkampen, hvilket er dårligt nyt, primært for Red Bull, men godt nyt for alle der ønsker at se flere hold kæmpe med om sejren.

For Mercedes, der også kommer med store opdateringer, kan det betyde at de bliver sat endnu et skridt tilbage, da det virker til at McLarens udgangspunkt er noget stærkere.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Tre teams kræver Haas undersøgt af FIA Emilia Romagnas GP: løbsoptakt »