Seneste nyt fra Holland

Formel 1 sæsonen 2020 nærmer sig med hastig skridt. Det samme gælder for det første Formel 1 Grand Prix i Holland, i nyere tid. Og de er med på tidsplanen.

Østrigs Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/1 2020 klokken 13:01

Der fuld gang i opgraderingen af Circuit Zandvoort, tæt ved Amsterdam, hvor Formel 1 feltet, for første gang kommer forbi, for at afvikle det Hollandske Grand Prix fra 1 til 3 maj.

I takt med at vi kommer tættere på, bliver der annonceret flere og flere ting, hvilket betyder at vi nu kan præsentere noget af underholdningen fra weekendens program.

En af artisterne der har meldt sig klar, er Lil Kleine, som er blevet spillet en del i Danmark, med deres hit "Drank & Drugs".

Hollands GPHollands GP
Copyright Zandvoort


Arbejdet med selve banen, er meget langt. Den meget omtalte høje kurve, som herunder ses under konstruktionen, skulle stå færdig, det samme skulle det meste af asfaltarbejdet være.

Hollands GPHollands GP
Copyright Zandvoort


Der arbejdes stadig på tribuner og de andre udenomsarialer, men alt skulle som minimum, være færdig til tiden.

Hollands Formel 1 Grand Prix, er det løb der er tættest på Danmark, hvilket betyder at der er en stor interesse for løbet.

Rapido Travel der udbyder rejser til det Hollandske Grand Prix, melder om stor interesse, men siger samtidig, at der er pladser tilbage.

Link til deres rejse til løbet, kan du finde her: Hollands Formel 1 Grand Prix

BMF1 rejser med Rapido Travel til Holland og vil stå for en del af underholdningen i forbindelse med lørdags-arrangementet, samt løbende opdateringer fra Paddock.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« HAAS optimistisk trods færre midler "Nyt" hold gør sig klar »