Kimi er ligeglad

Hvis der er en i Formel 1, der ikke bekymre sig om rekorder og hvordan der bliver set på ham, så er det Kimi Räikkönen. Det gælder sjovt nok også det faktum, at han er på vej til at slå en af de store rekorder i år.

Tysklands Grand Prix 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/1 2020 klokken 12:01

Hvis alt går efter planen og Kimi Räikkönen kommer til start i alle løb, vil han slå Rubens Barrichello's rekord, for flest Grand Prix starter, når vi kommer til årets 11. løb i Østrig.

I et interview med GPToday, udtaler han dog ikke overraskende, at det ikke betyder noget for ham.

"Det betyder ikke meget for mig. Det giver mig ingen ting, men jeg glæder mig til at komme ud igen," kom det fra den finske stjerne.

"Vi kan forhåbentlig forbedre os lidt i år. Lære af det vi har gjort godt og dårligt, så vi kan komme lidt længere frem i feltet," tilføjede han.

"Kun tiden kan fortælle hvor god vores bil er i år. Når den først er begyndt at kører og vi har kørt det første løb, ved vi hvor vi er." Sluttede en altid præcis Kimi Räikkönen.

Kimi's kontrakt med Alfa Romeo udløber efter denne sæson. Der er ikke mange der forventer, at han fortsætter i 2021, hvor der kommer helt nye biler til. Men Kimi er også typen, der vil elske den udfordring, alderen er dog ved at være imod ham.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« F1-velgørenhedsauktion for Australien ‘Drive to Survive' sæson 2 »