Günther: Meget skuffende resultat

Inden dagens løb så det fint ud for Haas. Kevin skulle starte nr. 8, og teamkammerat Romain skulle starte nr. 11, så der var mulighed for point til teamet.

Günther Steiner . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 1/9 2019 klokken 19:09

"Det var åbenlyst et skuffende resultat i dag. Romain kunne ikke komme forbi Ricciardo, og blev fanget bagved for længe. Det kostede 40 sekunder at blive fanget bag Ricciardo. Romain havde god fart i bilen, og det så ud til at vi kunne få point med hjem i dag, men det gik desværre ikke. Årsagen var at vi havde ikke særlig høj topfart. Vi blev overhalet af stort set alle. Vi kunne ikke forsvare vores positioner, og vi kunne heller ikke angribe. Det eneste sted du kan overhale er efter Eau Rouge, men der skal du have en god topfart, og det var vores problem.

Magnussen gemt væk bag skærmeHaas arbejde i garagen
Copyright Bil Magasinet BMF1


"Dækkene fungerede ikke optimalt, det var næsten for koldt til at få nok varme i dækkene, så det var ikke vejgreb vi manglede i dag. Det gode er at vi nu ved mere hvad det er vi skal kigge efter for at fjerne nogle af de fejl der har drillet os tidligere."

"Kevin startede på et sæt brugte Soft dæk, så vi forventede at han skulle ind tidligt og skifte, men Kevin ville blive ude på Soft dækket, han følte at det var bedre at blive ude, og dækket holdt også længe, så vi tænkte at det ville virke.

"Bilerne fungerede derudover ok. Vi har stadig arbejde der skal gøres, men jeg tror at vi har en god mulighed for at forbedre os."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Magnussen taler ud om Spa BMF1 forklarer: Pirelli i F1 »