Ferrari på rette vej

Ferrari har det svært i denne sæson. Teamet har ikke formået at få de forventede point hjem som top team. Teamet er blevet kørt bagud af Mercedes og nu banker Red Bull på døren for at komme forbi den stejlende hingst.

Englands Grand Prix 2019 . Copyright Ferrari

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 31/8 2019 klokken 11:08

I de to frie træninger fredag fik teamet kørt næsten 100 omgange til sammen, og alt gik planmæssigt. I den 1. frie træning var Vettel hurtigst med Leclerc lige efter på 2. pladsen. I den 2. frie træning byttede de to kørere plads, og Leclerc var hurtigst med Vettel på 2. pladsen.

"Det var en god træning for os. Jeg kan virkelig godt lide denne bane, og jeg synes deter sjovt at køre her. Vi havde nogle gode træninger, men vi skal være realistiske og forvnte at vores konkurrenter bliver stærke i den sidste træning og kvalifikationen. Vores kvalifikationstest gik godt, men vi mangler stadig lidt før vi er der vi skal være. De sidste par løb har været spændende med en masse tætte kæmpe, så jeg håber at dette løb også bliver tæt," siger en positiv Charles Leclerc.

Charles LeclercCharles Leclerc
Copyright BMF1


"Det var en god dag. og det var dejligt at være tilbage i bilen. Følingen med bilen var god, men jeg tror at der er plads til forbedring. Over en omgang havde vi rigtig god fart i bilen, men et løb går over flere omgange, så vi har stadig lidt arbejde før vores løbssetup er på plads. Specielt i den 2. sektor har vi lidt problemer hvor vi ikke har det vejgreb der skal til. Det er vigtigt at vi får det på plads inden løbet på søndag, men vi har 3. frie træning til at få styr på det," siger Sebastian Vettel.

Sebastian Vettel, Ungarns GPSebastian Vettel
Copyright BMF1

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Albons første dag hos Red Bull Belgiens GP: 3. frie træning - Albon sidst »