Bottas missede pole

Efter nogle gode træninger fra Mercedes var det forventet at Mercedes vil sætte sig på pole position som de har gjort i 8 ud af de første 12 løb i år. Det gik dog ikke helt som forventet.

Valtteri Bottas . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 4/8 2019 klokken 10:08

"Jeg har ikke fået den optimale start på weekenden. Jeg måtte udgå af Q1, og havde begrænset tid i Q2. I Q3 gik det godt, og jeg troede at jeg kunne tage pole position. Max var dog lige det hurtigere og jeg missede pole. Red bul har været stærke hele weekenden, men det er i æløbet resultatet tæller. Vi er her for at vinde, og der er masser af Finske fans her, så jeg giver den alt hvad den kan, og jeg tror det bliver et spændende løb," siger Valtter Bottas.

"Det var en meget tæt og spændende kvalifikation, men det gik desværre ikke vores vej. Jeg tror ikke vi havde den hurtigste bil. Valtteri havde en næsten perfekt omgang, men det var åbenbart ikke nok til at tage pole. Vi har ikke fået de resultater vi håbede på med vores udvikling af bilerne. Det bliver et hårdt løb, for det er svært at overhale, så starten bliver meget vigtig, og hvem der rammer den rigtige strategi," siger teamchef Toto Wolff.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari er ikke favoritter Ricciardo og Renault skifter det hele »