Max Verstappen i sin første pole position

Det var en spændende kvalifikation vi så i dag. Lewis Hamilton havde vist stor styrke i træningerne, og det så ud til at det igen skulle blive Hamilton der startede forrest, men sådan gik det ikke.

Max Verstappen . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 3/8 2019 klokken 17:08

Max Verstappen fra Red Bull viste at det er muligt at slå Mercedes.

Max Verstappen:
"Det føles rigtigt godt, bilen har vist at den var god over hele weekenden. Vi kunne få lidt mere fart i bilen, og bilen blev bare bedre og bedre, så jeg er meget glad. At få min første pole position er selvfølgelig dejligt, men i sidste ende er det resultatet om søndagen der tæller. Jeg vidste det bare var et spørgsmål om tid før jeg fik min første pole position, så jeg er godt tilfreds."

Max Verstappen efter sejren i ØstrigMax Verstappen
Copyright BMF1


Valtteri Bottas:
"Det har ikke været den nemmeste weekend med de problemer jeg havde i går med bilen. Jeg fik overhovedet ikke kørt i 1. træning og jeg havde begræsnet tid i den 2. træning, så ikke den bedste start. 3. træning var derfor vigtig, men bilen føltes god fra starten og der var ikke de store setup problemer. I Q3 gik det godt, og det var selvfølgelig ærgerligt at jeg ikke kunne tage pole, men tillykke til Max for et godt stykke arbejde."

Valtteri Bottas, Østrigs GPValtteri Bottas
Copyright BMF1


Lewis Hamilton:
"Først tillykke til Max. Det er altid specielt at få sin første pole position. Træningerne gik godt, men det var en svær kvalifikation for mig. Bilen føltes lidt anderledes end træningen, så det var ikke helt optimalt for os. Jeg håber at vi i løbet har bedre løbsfart end de andre. Vi føler at vi har en god chance for at gøre det godt i morgen.

Lewis Hamilton, Østrigs GPLewis Hamilton
Copyright BMF1

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ungarns GP: Kvalifikationen LIVE - Max overrasker Op- og nedtur for Magnussen »