Kevin håber på koldt vejr

Haas racerne har haft store problemer med at få varme i deres dæk under løb, nu har Kevin Magnussen fået nogle nye opdateringer til sin bil som gør at hans racer arbejder bedre ved lavere temperaturer.

Kevin Magnussen . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 2/8 2019 klokken 18:08

Kevin Magnussen blev spurgt over radioen om han ville i pit eller blive ude på banen, Kevin svarede at han ville blive ude for at lære lidt mere om de nye opdateringer der er sat på hans bil, hvorimod hans teamkammerat Grosjean kører med et ældre setup.

"Det gælder om at få så mange omgange som muligt med de nye opdateringer, så vi kan lære og få mere data ind til teamet. Banen ændre sig hele tiden og så får vi jo mere erfaring jo mere vi er på banen. I morgen hvor vi skal køre sidste træning og kvalifikation, så kan det betyde rigtigt meget at vi har fået de ekstra omgange i dag."

"Vi har haft problemer med at få varme i dækkene, men med det setup jeg kører med nu, så ser det ud til at vi ikke er helt så berørte af de køligere temperaturer, som Grosjean har med det gamle setup. Jeg håber at solen glemmer at stå op i morgen," siger Kevin med et smil.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Verstappen tilfreds efter kedelig træning Verstappen til Mercedes? Kun ved et mirakel »