Er Hülkenberg snart fortid hos Renault?

Den tyske Formel 1-kører Nico Hülkenberg har fået meget kritik for sin kørefejl under Tysklands grand prix sidste uge. Men der er endnu mere modvind på vej fra Frankrig mod den erfarne tysker.

Australiens Grand Prix 2018 . Copyright Renault F1

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 1/8 2019 klokken 17:08

Teamchefen hos Renault Cyril Abiteboul truer tyskeren indirekte med en fyreseddel hos det franske team. I et interview med ”Autohebdo” fortæller franskmanden:

"Lad os være ærlige: I øjeblikket kigger vi på mulighederne for fremtiden. Nico er godt klar over det. Hændelsen i Hockenheim kan i den forbindelse spille en rolle."

Åbenbart er man ikke tilfreds med tyskerens kvaliteter hos Renault. Abiteboul taler om en "meget følelsesladet beslutning" og siger: "Hver gang Nico er lige ved at opnå noget stort, ødelægger han det. Han saboterer sig selv."

Canada GP, Cyril AbiteboulCanada GP, Cyril Abiteboul
Copyright Renault Motorsportmedia


Fra flere journalister i paddocken i Budapest forlyder det, at Hülkenberg har været usædvanligt bevæget på Formel 1-mediedagen. Formel 1-kommentatoren Will Buxton mener: "Sådan har jeg aldrig oplevet ham før."

Måske er det et tegn på, at Renault allerede er ved at skifte en af kørerne for 2020.

Hvem ved: Måske kunne Hülkenberg gå hen og blive en af kandidaterne til et ledigt sæde hos Haas næste sæson… Vi må vente og se.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ingen splid mellem Kevin og Romain Så er den her! »