Ingen splid mellem Kevin og Romain

Magnussen fik mulighed for at uddybe lidt af alt det postyr der har været omkring ham og teamkammerat Grosjean efter løbet i Tyskland hvor begge kørere ramte hinanden. Samtidigt taler Kevin lidt om deres setup til deres bil for resten af sæsonen.

Tysklands Grand Prix 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 1/8 2019 klokken 15:08

Haas har prøvet flere forskellige konfigurationer af deres biler henover sæsonen. Teamet har store problemer med at score point og være konkurrencedygtige. Haas har prøvet at gå tilbage til opsætninger man startede sæsonen med.

"Lige nu er det faktisk konfigurationen fra Melbourne der er bedst. Det der er frustrerende, er at den nye bil kan være god men der skal ingenting til for at det nye spec bliver dårligere. Det første spec fra Melbourne ser mere stabilt ud."

"Jeg ville godt have haft vi fik konfigurationen fra Melbourne noget før, men der har ikke været tid til at lave chassis og alt det der kræves for at lave det om. Nu kører vi med det vi har, og de opgraderinger der kommer."

Kevin Magnussen undrer sig over hvad der er galt med bilen. Kevin Magnussen
Copyright BMF1


"Episoden i Tyskland, var mega stressende, i situationen var vi begge presset og stresset. Det er selvfølgelig ærgerligt at det er sådan. Normalt er er det ikke noget jeg går op i. Jeg er en person der kører hårdt race, og det er super akavet, at skulle ende i den situation der opstod."

"Vi kører race og det skal vi også have plads til. Vi har et godt forhold. Vi er ikke venner privat, men vi snakker rigtig godt sammen, også imellem løbene. Luften er renset og der er ikke mere i det. Vi kører race, vi kører ikke for at skubbe hinanden af banen."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Haas overvejer udskiftning Er Hülkenberg snart fortid hos Renault? »