Zak Brown er overrasket

Chef for McLaren, Zak Brown er positivt overrasket over hvor godt McLaren har klaret sig her i starten af sæsonen, men mener der stadig er lang vej op til de tre top teams.

Zak Brown . Copyright BMF1

Af: René Ogrocki (ro@bmf1.dk) d. 5/4 2019 klokken 12:04

McLaren har rykket sig meget i forhold til sidste sæson, og med to nye kørere, ser holdet ud til at være mere konkurrencedygtige end de har gjort i lang tid.

”Jeg blev positivt overrasket over at se hvor tæt på top tre vi var i Bahrain, men jeg føler stadigt at der er et stykke vej op til toppen, og jeg tror ikke vi henter det over næste weekend i Kina. Vi har rykket os meget som team, men det er også meget tæt i midterfeltet. Afstanden mellem at blive nr. 4 og nr. 9 er ikke ret stor.

Bruce McLaren overrækker sin hjelm og briller fra 1959 til Zak Brown. Også på billedet: Lando Norris og Carlos Sainz Jr.Bruce McLaren overrækker sin hjelm og briller fra 1959 til Zak Brown. Også på billedet: Lando Norris og Carlos Sainz Jr.
Copyright McLaren


”Der vil være løbsweekender hvor vi er nr. 4, og så er der weekender hvor vi vil være nr. 9, men det afhænger af banen. Jeg er meget glad for vores to nye kørere i teamet, for jeg tror de kan gøre en forskel i mesterskabet. Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt på at blive hurtigere, og vi håber det kan ses i næste løb i Kina,” slutter Zak Brown.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alt ok fra Ferrari Ny podcast med Günther Steiner »