Der kommer mere fra Honda

Honda fik, sammen med Red Bull, en helt fantastisk start på 2019 sæsonen, da de lykkedes med at få en bil på podiet, for første gang siden de kom tilbage til Formel 1. Men der er mere i støbeskeen!

Verstappen og Horner . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/3 2019 klokken 16:03

Honda var nærmest lykkelige, da Max Verstappen, i årets første løb, sikrede Honda den podie-placering de har hungret efter i så mange år.

Men allerede nu, meldes det ud, at der meget snart kommer nye opdateringer til den japanske motor, der skulle sikre at de bliver endnu stærkere.

Helmut Marko mener, at Honda kun er omkring 10-12 HK efter Mercedes, som det er nu, et lille hul, som han forventer at de lukker inden Formel 1 feltet kommer til Europa.

"Honda er langt med deres næste opgradering, hvilket betyder at det nu er op til os, at optimere vores chassis," kom det fra Marko efter løbet i Australien.

"Vi manglede downforce, hvilket skyldes at vi med vores tidligere motorlevernadør (Renault red.) ikke har haft så megen power, hvorfor vi har måtte finde fart på andre måder."

"Nu har vi power og nu skal vi have mere vinge på vores bil," sluttede han.

Meget tyder på, at Red Bull ikke kun sikrer Honda deres første podieplacering, men også deres første sejr, i år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Podcast: Det ternede flag Daniel burde levere mere »