Hurtig kemi

Chemical Brothers har netop lanceret et nyt, ultra hurtigt remix af deres nye track ”We’ve Got to Try”, med undertitlen WGTT15000BPM F1 NEEEUM MIX, der skal være med til at fejre starten af den nye Formel 1 sæson.

Formel 1s nye logo på hvid baggrund. . Copyright Formula One Management

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/3 2019 klokken 13:03

Chemical Brotheres er kendt for, at blande maskiner og teknologi, ind i deres musik, hvorfor det ikke var fjernt for dem, at inkorporere Formel 1 lyde, i deres seneste nummer.

”We’ve Got to Try” er taget fra deres kommende album, ”No Geography”. I forbindelse med at få det ind som en del af Formel 1 musikken, har de to medlemmer splittet deres nye nummer ad, for at re-designe det og accelerere det op til 15.000 beats per minut (BPM), for på den måde at reflektere de 15.000 omdrejninger i minuttet, en Formel 1 racer rammer i dag.

“WGTT15000BPM F1 NEEEUM MIX” er resultatet af et eksperiment, hvor det har været et mål, at lave et af de hurtigste remix der nogensinde er lavet.

Resultatet var en 3 sekunder lang, eller kort om man vil, sang, der skal være en del af Formel 1’s globale indentitet.

Chemical Brothers har været store fans af Formel 1, gennem mange år, hvor de også flere gange har været underholdning til fester og koncerter.

I den nye video, der er lavet til nummeret, ser man blandt andet en hund I en Formel 1 racer.

Dog in CarDog in Car
Copyright FOM


Det fulde nummer af “We’ve Got to Try”, vil blive udgivet I morgen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lowe på vej væk fra Williams Spil med og vind! »