McLaren præsenterer sponsor ved en fejl

McLaren er igang med at hype deres præsentation af den nye MCL34, der skal være holdets start på en vej tilbage mod toppen af Formel 1 feltet. Men samtidig kom de til at lave en stor fejl.

McLaren . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/1 2019 klokken 15:01

Den 14 februar, er udnævnt til McLarentine’s Day, da McLaren har valgt at præsentere deres helt nye MCL34 racer, på Valentines Day.

Holdet arbejder benhårdt på, at få så mange til at følge dem, som muligt, hvilket de blandt andet gør ved, at offentliggøre nogle halvslørede billeder.

Det sidste, som McLaren igen har taget af deres hjemmeside, lod dog til at vise lidt formeget.

Det stolte engelske mærke, har i lang tid kæmpet for at tiltrække en ny hovedsponsor, men med de vigende resultater, har det langt fra været let.

Nu forlyder det dog, at Coca-Cola, enten er tæt på eller har, indgået en aftale med McLaren, en aftale der dog ikke er officielt meldt ud endnu.

Men hvis man ser på bagvingen af det seneste billede, er der ikke megen tvivl om, at det er netop Coca-Cola navnet der pryder den sorte hækvinge.

McLaren teaser billede, med Coca Cola reklameMcLaren teaser billede, med Coca Cola reklame
Copyright McLaren

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lauda udskrevet Button skal være far »