Sainz: "Det kan kun blive bedre!"

Carlos Sainz Jr., der i 2019 skifter over til McLaren, tror på at han har valgt rigtigt og at McLaren vil give ham en bil, der er mindst lige så konkurrencedygtig som hans nuværende Renault.

Italiens Grand Prix 2018 . Copyright McLaren

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/10 2018 klokken 13:10

"Jeg er sikker på, at McLaren har nået bunden i år," udtalte Carlos Sainz i et interview efter Japans Formel 1 Grand Prix.

"Jeg tror at de gør deres hjemmearbejde nu!"

"Jeg ved, at de har valgt at begynde helt forfra med 2019 raceren, så man ikke fejlagtigt tager nogle dårligdomme med over i den nye racer, hvilket beroliger mig."

Sainz mener også, at grunden til at McLaren lige nu falder helt ned gennem gridden, er fordi de helt har opgivet årets bil og udelukkende fokusere på næste års bil.

Normalt ser vi, at komponenter der udvikles til næste prs racer, finder vej til den nuværende, men da McLaren har valgt at begynde helt forfra, har de ikke denne mulighed.

"Min nuværende bil er ikke så dårlig, men McLaren's er 3 tiendedele dårligere, hvilket ikke er så meget, men når de ikke udvikler sig, kommer det til at se meget værre ud end det er," kom det lidt optimistisk fra Sainz.

"Det er underligt at se Alonso sidst, men den ende af feltet er så tæt, at der skal så lidt til, for at det ser rigtigt skidt ud," sluttede spanieren, der netop afløser Alonso i den kommende sæson, hvor Alonso går på pension.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hülkenberg advarer Ricciardo Officielt: Russell til Williams »