Vi skal i Q3 resten af sæsonen

Alfa Romeo Sauber er det hold, der utvivlsomt har forbedret sig mest over sæsonen. Nu er målet at få mindst en af deres bier med i Q3 i de resterende løb.

Alfa Romeo Sauber C37 . Copyright Sauber F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/9 2018 klokken 15:09

Saubers tekniske chef Simone Resta, udtaler i et interview op til Singapores Formel 1 Grand Prix, at lige nu er målet at have mindst en bil med i Q3 resten af sæsonen, senere skal begge gerne med.

"Vi har forbedret os virkelig meget og med lidt flere opdateringer, skulle vi gerne få begge biler med i Q3, inden sæsonen er ovre," kom det fra Simone Resta.

Sauber, der officielt nu har måtte slippe den meget talentfulde Charles Leclerc, håber på at hive det maksimale ud af den tid de har tilbage med ham, ved at han kører gode point ind til holdet, i den resterende del af sæsonen.

Med Kimi Räikkönen tilbage på holdet, hvor det hele startede for ham, til næste år, kan Alfa Romeo Sauber hurtigt gå hen og blive en seriøs konkurent til HAAS og Renault, i kampen om 4. pladsen, hvorfor det også er vigtigt at slutte sæsonen stærkt.

Der er ingen tvivl om, at Sauber er et af de hold, der er mest spændende at følge i år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kimi til Sauber Force India med ny aeropakke »