Come-back til Kubica

Der er kraftige rygter ude med, at Lance Stroll vil kører for Force India i den kommende weekend og resten af sæsonen. Skulle det ske, peger alt på, at Robert Kubica rykker op som Grand Prix kører igen.

Kubica . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/9 2018 klokken 14:09

Claire Williams udtaler i et interview op til Singapores Formel 1 Grand Prix, at det er meget sandsynligt at Robert Kubica, vil få et eventuelt ledigt sæde på holdet, skulle Lance Stroll smutte over til far hos Force India.

Meget tyder på, at Ocon allerede i den kommende weekend, vil blive sat ud på sidelinjen, for at gøre plads for Stroll hos Force India.

Det betyder så ifølge Williams' chef, at Robert Kubica vil få chancen for at kører Formel 1 løb igen, i det mindste i resten af sæsonen.

"Vi ved ikke hvornår, men Lance vil højst sandsynligt forlade vores hold," udtalte Claire Williams til Speed Week.

"Vi ønsker alt det bedste for Lance," tilføjede hun, som om at det allerede er besluttet at han er væk inden næste løb.

"Det er mere sandsynligt, end ikke, at Robert vil tage over, skulle Lance forlade os," tilføjede hun.

Men med en stram økonomi, kan en betalingskører tage den indenom Kubica, noget Claire kun kan bekræfte, men hun benægter dog, at der er en på vej.

"Betalingskørere er noget vi bliver nød til at overveje, men vi forhandler med nogle nye sponsorere, der gerne skulle hjælpe os til at få mulighed for at hyre mere erfarne kørere," sluttede hun.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Overbevisende Schumacher Perez bliver hos Force India »