Magnussen optimisme

Kevin Magnussen fik ikke sammensat den bedste tid han kunne, under fredagens træninger, men et nærmere kik på hans omgangstider viser, at der er et stort potentiale for den unge dansker.

Østrigs Grand Prix 2018 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/7 2018 klokken 11:07

Med placeringer i den tunge ende af feltet, under fredagens to træninger, var optimismen ikke så stor, forud for lørdagens tredje træning og kvalifikation.

Men et dyk ned i tiderne, viser at det slet ikke er så skidt for Kevin, der med en sammensætning af hans bedste sektortider, faktisk rykker op som nummer 7 og dermed ”best of the rest”.

Hos HAAS er der også optimisme at spore. Således udtaler Günther Steiner:
”Vi ved hvor det ikke hang sammen for Kevin og det har vi en løsning til, så vi er optimistiske forud for lørdagens 3. træning og kvalifikationen!”

Et kik på de andres tider viser, at midterfeltet igen er utroligt tæt, men at HAAS faktisk har et hul på omkring 3 tiendedele ned til det meget tætte felt med Renault, McLaren, Sauber og Toro Rosso, mens Williams igen ser ud til at være sat.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Englands GP: 2. frie træning. Vettel tager den. Små nyheder fra Silverstone »