Ricciardo slipper måske for straf

Tidligere på ugen kom der en udmelding fra Red Bull om, at Daniel Ricciardo ville løbe ind i mindst en 10 placeringers straf i Canada, men det kan meget vel være, at han slipper helt.

Monacos Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/6 2018 klokken 10:06

Da Daniel Ricciardo vandt Monacos Grand Prix for et par uger siden, kom han i mål med en temmelig udbrændt generator, hvilket var et af hans store problemer under løbet.

Det blev derfor, i første omgang meldt ud, at den ikke stod til at rede, hvilket også gjaldt den han tidligere havde brugt i år.

Men heldigvis for Ricciardo, ser det ikke ud til at være hele sandheden.

”Den generator jeg brugte i Monaco er færdig, det er der ingen tivivl om,” kom det fra Ricciardo op til Canadas Formel 1 Grand Prix. ”Men heldigvis ser det ud til, at den vi brugte tidligere i år, kan genbruges, så jeg slipper for en placeringsstraf.”

”Med to brugte generatorer allerede nu, vil jeg helt sikkert få en straf for brug af flere en tilladt, men den straf vil jeg helst ikke tage i Canada,” kom det uddybende fra Monaco vinderen.

Red Bull vil starte med den ”gamle” generator i Ricciardos bil, når træningen til Canadas Formel 1 Grand Prix starter i eftermiddag.

”Vi starter træningerne med den gamle, så må vi se om det holder,” sluttede en optimistisk Daniel Riccardo.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull klar til store beslutninger 300 til Alonso »