Hartley tæt på Formel 1 exit

Toro Rosso kører, Brendon Hartley, er tæt på at ryge ud af Formel 1, efter at han er blevet sat godt og grundigt af i forhold til holdkammerat Pierre Gasly. Toro Rosso jagter en afløser der kan træde til med øjeblikkelig virkning.

Hartley i Monaco . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/6 2018 klokken 15:06

McLaren skulle angiveligt have afslået et tilbud fra Toro Rosso, der ønskede at købe deres test og reservekører, Lando Norris fri.

”Det kommer ikke bag på os, at der er flere andre hold, der også kan se, at vi har nogle dygtige folk på vej,” kom det fra en McLaren talsmand, da han blev spurgt ind til, om rygtet havde noget på sig.

Lando Norris fører på nuværende tidspunkt Formel 2 klassen, som han vil ryge ud af, skulle han vinde, da man ikke kan fortsætte i denne rugeklasse som vinder af den.

Tidligere har Norris vundet Formel 3 mesterskabet.

Toro Rosso, der normalt anvender kørere fra egne rækker, har problemer med at få Brendon Hartley til at performe, som man ønsker, hvilket ikke er så stor en overraskelse som det faktum, at han blev hyret ind til holdet i sidste sæson.

Hartley blev tidligere kasseret som Red Bull Junior kører, da han røg ud af programmet i 2010, hvorefter han rykkede til Endurance Race, som han har gjort det rigtigt godt i.

Hvis ikke Hartley får styr på Toro Rosso raceren, i løbet af de næste par løb, holder han ikke til sommerferien.

Hartleys scooter, Monaco 2018
Copyright Bil Magasinet BMF1

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 18” hjul igen på tale til Formel 1 Mercedes set-back »