Leclerc med ny kørerstil

Den unge Alfa Romeo Sauber-kører, Charles Leclerc, ændrede radikalt på sin kører-stil op til det seneste Formel 1-grandprix, hvilket var med til at sikre ham sine første F1-point.

Australiens Grand Prix 2018 . Copyright Formula1.com

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/5 2018 klokken 15:05

Charles Leclerc er spået en stor fremtid, men er ikke kommet så stærkt fra start, som mange havde forventet. Faktisk var der ikke mange, der havde forventet, at Marcus Ericsson ville performe bedre end den unge mand fra Monaco, som har vundet GP3 og Formel 2 lige efter hinanden.

Men Leclerc indrømmer nu, at han troede at han bare kunne blive ved med at køre, som han altid havde gjort.

”GP3 og Formel 2-biler køres bedst med en del overstyring, men sådan er det ikke med Formel 1-biler,” udtalte Leclerc til Motorsport.com.

”Jeg havde ikke forventet, at det ville være hurtigere at sætte den op til at understyre, men det ser ud til at det er sådan det virker,” tilføjede han.

Den store fremgang kom, da hans side af garagen kikkede mere på hvad Ericsson gjorde rigtigt i den anden side af garagen.

”Jeg forbedrede mig meget, med den nye tilgang til vores setup, hvilket virkede rigtigt godt for mig.”

”Det er godt, at det lykkedes for os at få sat alt optimalt sammen og vi fik point med hjem fra Baku, som jeg dog er klar over var godt hjulpet på vej af omstændighederne,” sluttede Leclerc, som nu skal se, om han kan gentage succesen i Barcelona.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Crashtor vil ikke sammenlignes med Crash Kid Renault vil beholde Sainz »