Silly season er skudt i gang

Formel 1-sæsonen 2018 er kun et enkelt løb gammelt, men trods det er Silly Season allerede skudt i gang. En større rokade, der involverer Ricciardo, Bottas og Alonso, skulle være på vej.

Japans Grand Prix 2017 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/4 2018 klokken 15:04

Dette er rygter, men det er rygter der har meget hold i virkeligheden ud fra hvad der er kommet af udmeldinger fra kørerne og managerne der er involveret.

Først og fremmest, er der meget der tyder på, at Fernando Alonsos tid hos McLaren er ved at udløbe. Den spanske stjerne, der har været så meget igennem de seneste år, er en dyr mand, så dyr, at McLaren gerne vil af med ham nu, så de kan bruge pengene på udvikling af deres racer.

Alonso siges at have en årsløn på omkring 300 millioner kroner.

Hvis, eller når, Alonso forlader McLaren, siges det, at Valtteri Bottas skulle ryge over til dem. Han er en stabil kører i den hurtigere ende af feltet, men markant billigere end Alonso, der også har alderen mod sig efterhånden.

Det ledige sæde hos Mercedes, som Ocon helt klart ser sig selv i, vil angiveligt blive besat af Ricciardo, hvis kontrakt med Red Bull udløber i år.

Ricciardo har udtalt, at han ikke har travlt med at underskrive en ny kontrakt med Red Bull, da han ønsker at se hvad markedet har at tilbyde ham. Med andre ord er Red Bull ikke længere australierens første valg, hvilket ikke kan undre nogen med den favorisering teamet foretager af Max Verstappen.

Det efterlader så Red Bull med et ledigt sæde. De to Toro Rosso-kørere er ikke der, hvor Red Bull ønsker i forhold til at rykke op på det store hold, men det er Carlos Sainz Jr., som er udlånt til Renault til gengæld. Så han kan meget vel, komme til at være kollega med Verstappen igen. Det skal nok blive spændende.

Efter dette har Renault plads til Fernando Alonso, der ønsker at komme tilbage til det hold, der sikrede ham to verdensmesterskaber.

Kabalen går op, med mindre ….

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« København tæt på at blive Formel E værtsby Kæmpe Esports WTCR-konkurence »