Tid til næste skridt

Mercedes chef, Toto Wolff siger at 2018 skal være Ocons år, hvis han skal forblive i Formel 1, hvilket Wolff også er sikker på, at han også vil gøre, især når man ser på hans stabilitet i sidste sæson.

Spaniens Grand Prix. Søndag . Copyright Force India

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/2 2018 klokken 09:02

”I den kommende sæson, skal han tage næste skridt for at forbedre sin performance. Han er utrolig stabil og laver meget få fejl, samtidig med at han har en god hastighed,” kom det fra Toto Wolff i et interview med Motorsport.com.

Det bekymrer dog Wolff, at han havde en del, lidt for tætte nærkampe, med sin holdkammerat Sergio Perez, hvilket betød, at holdet mistede dyrebare point over sæsonen.

”Det løste deres problemer på overfladen, men om de for alvor fik løst dem, er jeg usikker på,” kom det fra Wolff, der selv har prøvet at få styr på to kamphaner da Nico Rosberg og Lewis Hamilton, begge kæmpede for at vinde verdensmesterskabet.

Wolff tror dog på, at Ocon vil få sit store gennembrud i 2018, helt i stil med Luna Christoffi, der er stor fan af den unge franskmand.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Endnu et dansk islæt i Haas F1 Klassens "nye" dreng: Alfa Romeo (3/3) »