Tillykke Schumacher

I dag fylder Formel 1-legenden Michael Schumacher 49 år. En mand der har haft stor indflydelse på Formel 1 gennem tiden, men som vi desværre ikke har set siden sit fatale uheld for lidt over 4 år siden.

Michael Schumacher . Copyright Mercedes AMG GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/1 2018 klokken 08:01

Michael Schumacher er uden tvivl, en af de største personligheder Formel 1 har set og helt klart en af de største mestre, hvis ikke den største.

7 verdensmesterskaber blev det til. 2 med Benetton og 5 med Ferrari. Mercedes nåede han ikke helt at komme i mål med, men alle påpeger, at han lagde den vigtige grundsten for, hvad holdet er nu.

I december 2013 var den pensionerede Michael Schumacher på skiferie i de franske Alper, noget han ofte gjorde. Men netop den dag ville skæbnen, at manden, der har levet det meste af sit voksenliv i overhalingsbanen, skulle falde uheldigt.

Til trods for at han havde hjelm på, pådrog han sig et kraniebrud, da han ramte en klippe i faldet, hvilket sendte ham i en lang koma, som kun familien og lægerne, der behandlede ham, ved hvor længe varede.

Schumacher siges at være i bedring, men da der ikke er nogle officielle udmeldinger, ønsker vi ikke at komme nærmere ind på dette.

#KeepFightingMichael er blevet en fast del af Mercedes' Formel 1-bilernes bemaling, selvom det fylder mindre end dengang det startede.

De fleste Formel 1-fans, inklusiv dem der ikke var fan af den hurtige tysker, beder fortsat til, at vi vil få ham at se igen og at det bliver en Michael Schumacher, som vi kan genkende.

Tillykke med de 49 år.

Ungarns Grand Prix 2001 - Podiet med Michael Schumacer, Rubens Barrichello og Jean Todt
Copyright Ferrari

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Haas har fokus på aero i 2018 Mercedes varsler et B-Hold »