Horner mangler ikke muligheder

Red Bull holdchef, Christian Horner, er ikke nervøs for hans muligheder efter den kommende sæson. "Vi har mange muligheder der er åbne for os!"

Monaco 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/12 2017 klokken 14:12

Daniel Ricciardo, der flere gange har følt sig nedprioriteret på Red Bull holdet, har en kontrakt med holdet, der udløber efter den kommende sæson, men det bekymre ikke Christian Horner.

"Vi ønsker at lave en aftale med Daniel (Ricciardo red.) der løber til 2020, som den vi har med Max (Verstappen red.)," udtalte Horner i et interview forleden.

"Men aftalen vil ikke blive indgået før, vi ved hvordan vi står med vores nye racer," tilføjede han.

Netop det, at Red Bull raceren, flere gange har været meget ustabil i år, har fået Daniel Ricciardo til at sige, at han ikke vil forlænge med Red Bull, før han ved hvor god en bil de har til den kommende sæson.

Det lader dog ikke til at bekymre Horner, der udtaler, at Red Bull har mange interessante optioner til Ricciardo, skulle det ende med, at australieren vælger at skifte hold efter den kommende sæson.

Ricciardo er af mange betegnet som favorit til at snuppe Valteri Bottas sæde hos Mercedes, hvis ikke finnen lykkes bedre i den kommende sæson.

Christian Horner skal drikke af lidt flere sko i 2018, hvis Ricciardo skal blive på holdet.
Copyright Red Bull Contentpool

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari har sat dato for præsentationen af 2018 ra Kevin: Kun Hülkenberg har brokket sig »