Michelin er ikke opsat på at vende tilbage

Chefen for motorsportsafdelingen i Michelin, Pascal Couasnon, udtaler, at dækfabrikanten ikke i øjeblikket er interesseret i at returnere til Formel 1 i 2021.

Michelin dæk . Copyright LAT Photographic

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 14/12 2017 klokken 13:12

Michelin leverer dæk til både Le Mans, Formel E og Moto GP, men har ikke været involveret i Formel 1 siden sæsonen i 2006.

Planlægningen for de næste år i Formel 1 fokuserer på at tiltrække nye leverandører og hold til sporten, men ifølge Couasnon vil han gerne se ændringer, der også drejer sig om andre områder end motorudvikling.

"Det er ikke en mulighed at vende tilbage så længe der ikke er nogle ændringer i regulativerne", udtaler Couasnon til AS.

"For os giver det ikke mening at producere 13-tommerdæk, når man ikke ser disse på gadebiler. Det ville være anderledes, hvis vi snakkede om 18-tommer dæk, men det ser mere ud som om fokus og ændringer er på motorudvikling og selve budgettet."

"Det vigtigste er de teknologiske udfordringer, og at der er noget, vi kan lære af. Hvis det ikke er tilfældet, vil vi ikke investere", slutter han.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« HAAS holder igen med nyansættelser Ericsson forsvarer dårlige resultater »