Helt ny Renault i 2018

Til trods for at reglerne i 2018 vil forblive stort set de samme, som de er i 2017, har Renault annonceret, at de kommer med en helt ny Formel 1-racer til sæsonstarten i 2018.

I pitten hos Renault . Copyright Lea Anna Petersen

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/11 2017 klokken 11:11

Der er ingen tvivl om, at Renault har taget et kæmpeskridt frem i år med den første Formel 1-racer, som de selv har stået for udviklingen af, i modsætning til den Kevin Magnussen kørte sidste år, der var udviklet af Lotus-holdet, der længe kæmpede med økonomien.

Men i denne sæson har Renault lært så meget om deres bil og de muligheder der er med den, at de har besluttet sig for at lave det hele om og stille til start med en helt ny Formel 1 bil i 2018.

Til PlanetF1 udtaler Renaults tekniske chef Nick Chester, at 2018 raceren vil være helt ny, fra ende til anden.

"Vi har lært meget om aerodynamik og balance fra den bil, vi har bygget til 2017-reglementet, så ved at lave en helt ny bil vil vi tage et stort skridt frem," kom det fra Chester.

Han oplyser endvidere, at de vil teste nogle af deres nye komponenter under træningen op til Brasiliens Grand Prix i den kommende weekend.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 5 år til succes for HAAS Red Bull: Vi vinder de sidste to løb »