Ferrari klar til at forlade Formel 1

Ferraris præsident, Sergio Marchionne, udtaler at de er klar til at forlade Formel 1, hvis ikke 2021-reglementet passer dem. "De skal imødekomme nogle af vores krav, hvis vi skal blive," udtaler Marchionne.

Sergio Marchionne . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/11 klokken 08:11

Ferraris præsident, Sergio Marchionne, er en mand, som ikke er bange for at komme med hårde udtalelser.

De netop fremlagte planer omkring visionen for Formel 1-motorerne, der skal implementeres i 2021, passer øjensynlig ikke den italienske herre.

Til Crash.net udtaler Marchionne, at Ferrari seriøst vil overveje, at forlade Formel 1, hvis ikke de nye regler falder ud til at passe bedre til dem, end det der er lagt frem nu.

Hans udtalelser virker dog som noget af en overreaktion, da den primære forskel på de nuværende regler og dem der kommer i 2021, er, at MGU-H enheden (en generator der placeres på turboen for at genanvende energien fra varmen), blot er taget ud af den samlede løsning, samtidig med at omdrejningerne øges.

Der er selvfølgelig ikke noget der er nemt omkring en Formel 1-motor - bare spørg Honda - men i sammenligning med situationen da de nuværende 1,6 liters-motorer blev præsenteret, er der her tale om en mindre ændring.

Ferrari CEO Sergio Marchionne i paddock til Ungarns GP 2017
Copyright Bil Magasinet BMF1

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari presser Sauber: Tag en af vore kørere! Officielt: Massa stopper efter denne sæson »