Bedre bil til Bottas

Niki Lauda føler sig helt sikker på, at næste års racer fra Mercedes vil passe langt bedre til Valtteri Bottas.

Billeder fra Ruslands Grand Prix 2017. Valtteri Bottas vinder . Copyright Mercedes AMG

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 2/11 klokken 12:11

Finske Bottas var tidligere på sæsonen selv ude med udtalelser omkring sine præstationer gennem denne sæson, som han overordnet set ikke var tilfreds med. Der blev fra flere sider antydet, at dette års Mercedes racer passede bedre til den kørestil, som Lewis Hamilton har tillagt sig, mens Bottas havde mere arbejde i og med, at han skulle omlægge sin kørestil markant ift. den Williams racer, han kørte i inden sit skifte.

Nu er Niki Lauda kommet på banen med en tidlig udmelding mht. arbejdet med næste års racer, som han mener vil passe bedre til Bottas' kørestil og derved bringe det bedste frem i Hamiltons holdkammerat.

"Valtteri har haft sine udfordringer igennem sæsonen, specielt henover de seneste løb. Men med en podieplacering i Mexico, så lykkedes det ham at få vendt formkurven. Han har godt selv været klar over situationen, men skylden ligger i langt større grad hos os end hos ham.", udtaler Lauda til planetf1.com og fortsætter:

"I starten af sæsonen, der passede bilen godt til begge kører, men henover sæsonen og i kraft af udviklingen på bilen, så kom den til at passe bedre til Lewis, men næste års bil vil helt sikkert ikke kun passe til Lewis, men også til Bottas."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« FIA præsenterer F1 2021-regulativet Ferrari presser Sauber: Tag en af vore kørere! »