Alonso glad

Fernando Alonsos kontrakt med McLaren udløber efter denne sæson, men han afviser at han kun vil forlænge med dem, hvis de skifter motor leverandør. Overordnet er han meget glad for at være en del af McLaren.

Alonsos garage . Copyright Lea Anna Petersen

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/9 klokken 14:09

Fernando Alonso har virkelig fået afprøvet sine grænser for tolerance over de sidste tre år, hvor han har været en del af McLarens nedtur sammen med Honda.

Flere gange har han været tæt på at forlade holdet, og i år valgte han Indy 500 frem for Monacos Formel 1 grand prix.

Så der er ikke noget at sige til, at der er mange der har spået, at han vil stoppe i Formel 1 efter denne sæson, især hvis ikke McLaren dropper samarbejdet med Honda.

Selv afviser han dog, at det er ham magtpåliggende at Honda bliver smidt på porten.

"Vi må se hvad der sker," kom det fra ham.

"Der er nogle optioner derude, som jeg bliver nødt til at se på, inden jeg tager en beslutning. Men jeg forventer ikke, at det vil ske inden Singapore," tilføjede han.

"Der er altid nyheder der er vigtige, som for eksempel nye regler om LMP1, de nye aerokit til IndyCar, Andretti, der bliver hos Honda og hvilken motor McLaren fortsætter med."

"Men det er ikke det sidste, der vil være afgørende for min beslutning. Det er en sum af det hele," understregede han.

Alonso har flere gange understreget, at han befinder sig godt hos McLaren. At han mener at de har en af de bedste biler, men kun lige mangler det sidste i form af en stærkere og mere stabil motor.

Selvom McLaren skulle skifte til Renault, som alle forventer, er det ikke det samme som om at de begynder at vinde løb igen.

Og så er der hele Honda-historien. De er blevet markant bedre over det sidste halve år. Tænk hvis de pludselig performer, når de ryger i Toro Rosso raceren?

Som skrevet i McLaren-Renault nyheden, kan vi forvente at det hele bliver annonceret, når Formel 1-feltet kommer til Japan.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren Renault Sainz i chockskifte? »