Massa til Stroll: Go for it!

Lørdagens dramatiske og våde kvalifikation betyder, at Williams-køreren Lance Stroll nu er rykket op på 2. startposition og dermed skal kæmpe med Lewis Hamilton om førstepladsen ned mod Sving 1.

Italiens Grand Prix 2017. Billeder fra pitten . Copyright BMF1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 3/9 2017 klokken 13:09

Lance Stroll overraskede alle formåede at kæmpe sig op på en 4. startposition under kvalifikationen til søndagens grand Prix på Monza. Men på grund af gridstraffe til både Daniel Ricciardo og Max Verstappen, begge Red Bull, rykker den unge canadier dermed op på 2. startposition.

Som bekendt er Mercedes motorleverandør til Williams, men ifølge teamkammeraten Felipe Massa, skal dette ikke få Stroll til at ryste på hånden i kampen om at være første mand i sving 1.

"Bare gå efter det, mand," lød det fra Massa, da han blev spurgt om, hvilke råd han har givet unge Stroll om starten.

"Det vil være et fantastisk løb at score points i for begge biler."

”De kørere, som kæmper om mesterskabet, skal være opmærksomme, men de andre har intet at tabe. Sådan er det bare,” lød det fra den erfarne brasilianer.

Adspurgt om, hvordan han selv ser på den usædvanlige situation, udtaler Stroll: ”Jeg bruger altid hovedet, når jeg kører, og ønsker ikke at smadre ind i nogen konkurrenter. Jeg kører mit eget race.”

Starten går om 15 minutter.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Steiner optimistisk Italiens GP: Løbet Live »