Steiner deler tudekiks ud til Hülkenberg

Kevin Magnussens Team chef, Günther Steiner, siger at Nico Hülkenberg bør tage sig nogle tudekiks. "Han kan ikke forvente at han bliver behandlet anderledes, end han selv behandler andre."

Günther Steiner . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/7 2017 klokken 12:07

I et interview lige efter Formel 1 løbet i Ungarn, udtaler en ærlig og ærgerlig HAAS chef, Günther Steiner, at han er træt af forskelsbehandlingen i Formel 1 og at Renault kører Nico Hülkenberg ikke havde en sag mod Kevin Magnussen.

"Det virker underligt, at man giver Kevin en straf for at kører bredt, mens Nico ikke bliver stræffet for at kører ind i siden på Romain," kom det fra Steiner i et interview med Luna Cristoffi kort efter løbet.

"Jeg var efter løbet oppe og tale med løbets stewarts, som jeg har stor respekt for, for at få en uddybende forklaring."

"Her blev jeg oplyst, at forskellen på de to hendelser, er at det ene var i en meget hæktisk start, som man gerne vil have til at kører så gnidningsfri som muligt," tilføjede han.

Med andre ord, så ser løbets stewarts gennem fingre med en del i starten, for at holde løbet i gang, mens deres sanktioner bliver hårdere, i takt med at løbet bliver mere roligt.

Steiner mener dog at det er tydeligt, at der er mere forskel på hvem der begår forbrydelsen end hvornår.

"Det virker lidt som om at der er nogle, der kan slippe væk med næste alt, mens andre dårligt kan kører race," tilføjede han.

"Jeg mener at jeg ved noget om racing, men det har har jeg aldrig prøvet før," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Verstappen undskylder Ungarns GP: Hot or Not »