Sauber dropper Honda

Det skabte meget uro da Sauber annoncerede tilbage i april, at de ville skifte deres nuværende motorleverandør, Ferrari, ud med Honda. Nu er beslutningen så trukket tilbage.

Barcelona 2017 pre-season test 2 - Sauber . Copyright Sauber F1

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 28/7 2017 klokken 07:07

Sauber har været igennem en turbulent periode med en skadet kører (Wehrlein kom til skade under Race of Champions inden sæsonstarten, red.), manglende resultater, en teamchef der har forladt teamet, og nu er der også usikkerhed omkring teamets motor til 2018-sæsonen.

Den nye Sauber-chef, Frederic Vasseur, udtaler: "Det er meget uheldigt at vi er nødt til at opsige det planlagte samarbejde med Honda, på dette stadie".

Sauber har dermed ikke nogen motor til 2018-sæsonen men siger at de vil annoncere en ny motorleverandør snarest. Det vil være nærliggende at tro at Sauber vælger at beholde Ferrari som leverer motorer i dag.

Kinas Grand Prix 2017 - Løbsbilleder fra McLaren Honda.
Copyright McLaren


McLaren forbliver dermed den eneste kunde til Hondas motorer i 2018, men McLaren prøver efter sigende også at slippe ud af dette samarbejde pga manglende resultater.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kubica skubber ikke Palmer ud Red Bull flexer »