Kubica skubber ikke Palmer ud

Renault chef, Cyril Abiteboul afviser katagorisk, at Robert Kubica er på vej til at erstatte Jolyon Palmer i år, selvom der har været en del rygter fremme om dette på det seneste.

Cyril Abiteboul . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/7 2017 klokken 15:07

"Vi bakker fortsat fuldt ud op omkring Jo, Jolyon Palmer red., hvilket vi ikke har nogle planer om at ændre på," kom det fra Cyril Abiteboul i et interview op til Ungarns Formel 1 Grand Prix.

Spekulationer om, at Kubica vil overtage Palmers sæde, allerede efter sommerferien, når Formel 1 feltet kommer til Spa, har ellers været tiltagende, især efter det blev offentliggjort, at Kubica vil teste for Renault på onsdag.

Men selvom Palmer ikke har formået at score et eneste af holdets 26 point, er Cyril Abiteboul ikke klar til at give ham pedalen.

"Vi føler at vi har behov for at teste Robert, Kubica red., lidt mere, efter alt det arbejde vi har gjort med ham, men vi har absolut ingen planer for ham i denne sæson," kom det direkte fra Abiteboul.

"Vi ønsker at teste, om det overhovedet er muligt for ham at komme tilbage til Formel 1 og testen i Ungarn, var vores sidste chance i år, derfor tog vi den."

"Der er absolut ikke tale om en korttids plan for ham, mere medium eller lang tid."

Cyril Abiteboul bekræfter dog, at Kubica kan være en kandidat til et sæde i 2018, men at det afhænger meget af testen på onsdag.

"Jeg har fortalt Jo, at Robert ikke er en direkte trussel mod ham for 2018 sæsonen. Jo er selvfølgelig en af kandidaterne til sædet i 2018 også, men det er op til ham at vise, at han er klar til at tage den option", sluttede Cyril Abiteboul.

Med andre ord, så er der lagt yderligere pres på unge Palmer, der forventes at performe nu!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Her er navnene på testpiloterne Sauber dropper Honda »