Kineserne kommer

Der går rygter om, at en kinesisk investor gruppe skulle være interesseret i at købe de få ting der er tilbage fra Manor holdet, for på den måde at komme ind i Formel 1. Nu er der så rygter om at der er flere kinesere på vej

Kinas GP 2015 . Copyright Getty Images/Toro Rosso

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/6 2017 klokken 10:06

Den kinesiske økonomi er en af de største i verdenen, så det kan på mange måder virke lidt underligt, at de ikke er mere involveret i verdens største motorsports klasse.

Det er der så noget der tyder på, at de er ved at ændre på.

Først kom det frem, at der er et hold, med stærke kinesiske finansfolk i ryggen, der er ved at planligge opstart af et nyt hold, der bygges op omkring det konkursramte Manor hold.

Nu er det så kommet frem, at et andet kinesisk fortagende, China F1 Racing Team Limited, er blevet registreret i England, med henblik på at satrte endnu et Formel 1 hold.

Det nye hold, skulle have købt sig ind i Formel 2 holdet, Campos Racing, med henblik på at modne dette til at rykke i Formel 1.

FIA og Liberty Media bakker op omkring tanken om at der kan komme nye hold til, så selvom det er for sent at få et nyt hold med ind i Formel 1 i 2018 sæsonen, kan det være at der er to nye hold i 2019!

Spændende udvikling!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari med opgraderet motor til Englands GP I dag er det Vettels fødselsdag »