"Vi er ikke favoritter!"

Toto Wolff har længe haft et ry om, at han konstant vil nedtone Mercedes dominans i formel 1, men nu er der noget der tyder på, at det er rigtigt. Ferrari er stærkest lige nu.

Toto Wolff . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/6 2017 klokken 21:06

"Vi er absolut ikke favoritter mere," udtalte Toto Wolff i et interview tirsdag, op til det kommende Grand Prix i Canada.

"Ferrari er tydeligvis hurtigst på banen og de udviser også er større stabilitet end vi gør," tilføjede han.

Mercedes har længe vundet efter behag, kun hvilken af holdets to kørere der vandt, var der spænding om.

Men forhåndfavoritten Lewis Hamilton, ser ikke rigtigt ud til at have det materiel der skal til, for at udfordre den 4 dobbelte verdensmester i Ferrarien, Sebastian Vettel, der virker lige så stærk i år, som da han var på toppen i red Bull.

"Lige nu kæmper vi for at finde det ekstra der skal til, for at vi kan følge med Ferrari og ærligt, så går det ikke så godt som vi havde håbet på," kom det fra Wolff, der måske også er lidt mæt efter de mange sejre.

Wolff forventer, at den kommende weekend i Canada bliver næsten lige så udfordrende som Monaco, hvor de ikke fik en bil med på podiet og Hamilton sluttede ned som nummer 7.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Honda udskyder motoropdatering igen Kevins tidligere manager: Det har været voldsomt »